Skip to content

Introduksjon av norsk spillbransje

27. October 2022
Digital Meeting

For å presentere Norge som et attraktivt sted å investere i spill for både nasjonale og internasjonale investorer og publishere, introduserer vi norske spillutgivelser.

Noneda arrangerer et digitalt investormøte 29. oktober, kl.17:00-18:00, for å tilby norske og internasjonale investorer og utgivere et unikt oversikt over norske dataspill. Vi inviterer investorer og utgivere, som ønsker å lære mer om den norske spillindustrien.

Denne timelange introduksjonen gir internasjonale investorer og utgivere eksklusiv tilgang til en investeringsoversikt over bransjen. I tillegg vil deltakerne få muligheten til å lære om spillutviklingsscenen i Norge, både fra de siste 5 årene, og også fra spill under utvikling nå.

Nonedas mål med dette arrangementet er å øke bevisstheten om dataspillindustrien i Norge, og gi dybdekunnskap som igjen potensielt kan sette fart på investeringer i norsk industri. Dette er et gratis arrangement, gjort mulig med bidrag fra våre partnere fra Norsk Filminstitutt og Virke Produsentforening.

Register to participate

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.