Skip to content

Introduksjon av norsk spillbransje

21. September 2023
Digital Meeting
1h (17:00-18:00) GMT+2

For å presentere Norge som et attraktivt sted å investere i spill for både nasjonale og internasjonale investorer og publishere, introduserer vi norske spillutgivelser.

Noneda arrangerer et digitalt investormøte 29. oktober, kl.17:00-18:00, for å tilby norske og internasjonale investorer og utgivere et unikt oversikt over norske dataspill. Vi inviterer investorer og utgivere, som ønsker å lære mer om den norske spillindustrien.

Denne timelange introduksjonen gir internasjonale investorer og utgivere eksklusiv tilgang til en investeringsoversikt over bransjen. I tillegg vil deltakerne få muligheten til å lære om spillutviklingsscenen i Norge, både fra de siste 5 årene, og også fra spill under utvikling nå.

Nonedas mål med dette arrangementet er å øke bevisstheten om dataspillindustrien i Norge, og gi dybdekunnskap som igjen potensielt kan sette fart på investeringer i norsk industri. Dette er et gratis arrangement, gjort mulig med bidrag fra våre partnere fra Norsk Filminstitutt og Virke Produsentforening.

Register to participate

Program