Skip to content

Retention seminar

03. May 2024
Studio A, Sentralen

Hvordan får vi kvinner og minoriteter til å bli i den norske dataspillbransjen?

Basert på suksessen fra fjorårets ‘Rekrutteringsseminar’, arrangerer Noneda et «Retention Seminar» i Oslo i mai, der vi vil fokusere på hvordan vi kan beholder kvinner og minoriteter i den norske dataspillbransjen. 

Den norske dataspillbransjen er i verdenstoppen når det kommer til andelen kvinner blant ansatte og ledere i spillselskaper, men vi har en vei å gå på før vi kan si at bransjen er like god til å rekruttere og beholde kvinner og minoriteter som menn. I samarbeid med Women in Games Norway arrangerer vi derfor seminar og nettverkstreff 03.mai på Sentralen i Oslo, der vi vil gå dypere inn i en rekke av disse problemstillingene.

Hvordan får vi flere kvinner og minoriteter til å bli i bransjen? Hva kan vi gjøre når en diskriminerende situasjon oppstår i en bedrift, og hvordan bygger vi en mer inkluderende bedriftskultur?

Hvem kan delta?

Seminaret retter seg mot alle som jobber med rekruttering og personell i norske dataspillselskaper, og er gratis for alle. Vi begynner med en nettverksmiddag kvelden før seminaret, før vi sparker i gang et spennende og innholdsrikt program på Sentralen dagen etter. 

Program og foredragsholdere vil bli annonsert snart. For spørsmål, send e-post til sylvia@noneda.no.

Påmelding er gratis og finnes lenger nede på siden.

Foredragsholdere

Program

Register to Participate

"*" obligatorisk felt

Company Name*
Complimentary Networking Dinner, 2nd May, 20:00 at MANTRA by Mr India*
Photography consent*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.